SHBA i shiti Emirateve të Bashkuara Arabe 50 F-35 dhe 18 drone Reaper

Emiratet e Bashkuara Arabe kanë nënshkruar marrëveshjen me Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të blerë 50 aeroplanë luftarak F-35 dhe deri në 18 drone të armatosura. Megjithëse Emiratet dhe Amerika kishin filluar të punojnë drejt nënshkrimit të një ujdia para se Joseph Biden të merrte detyrën këtë të mërkurë, presidenti i ri ka thënë se … Vazhdoni me leximin e SHBA i shiti Emirateve të Bashkuara Arabe 50 F-35 dhe 18 drone Reaper