Loading…

Në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër

  • 09/06/2021 | 16:59

Në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.


10.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujëvara (kodi: 52000008) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Ujëvara.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dresniku (kodi: 52000007) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Klinë, Dresnik, Doll dhe Gremnikë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAB Metalike (kodi: 52000006) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: FAB Metalike

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina I (kodi: 52000005) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Lagjja mbi stacion të trenit, Lagjja nën stacion të trenit, Pompat e ujit Tikvesh, Lagjja Grabonicët, Fabrka e këpucëve, Pompa e benzines ”USA”, Lagjja Mahalla Klinë;

Dalja 10kV Klina 3 Kod. 52056001 me konsumatorët Lagjja Simoni, rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tërezë, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini i Bardhë, Qendra e Regjistrimit Civil, rr. Abedin Rexha, rr. Elena Gjika, “Nora Market” Zajm, rr. e Gjimnazit, Spitali “Nëna Terezë”, Shkolla e mesme “Luigj Gurakuqi ” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina, Lagjja Haxhaj, E459 Zajm Lagjja Nora, Halit Kryeziu “Kushtrimi”, Betonjerka Fabrika e elementeve të betonit, Zajm lagjja Marku, Palestra sportive “Adem Jashari” Klinë, Xehroret e Boksitit Volljakë, Restaurant “Guri i zi” Deiq Veterina.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nertili – TS 76 (kodi: 81084033) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Qendra tregtare Nertili, rr.UÇK, rr. Tirana dhe rr.Wesley Clark.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konvikti (kodi: 81084022) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.Bujar Syla (1konsumator), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka, rr.Marin Barleti (një pjesë),

rr.Mbretëresha Teuta, rr.Musa Zajmi, rr.Rruga Tirana, rr.Xh.Gjakova dhe rr.Xhemajl Avdullahu.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elektrokosova (kodi: 81084020) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi,

Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilharxhi,

Nënë Tereza dhe Selman Riza.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ngrohtorja (kodi: 81084024) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Ngrohtorja e qytetit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 7 (kodi: 81084021) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Dah Polloshka, Fehmi Agani, F. Sereçi, Gjon Sereçi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivari,

Nënë Tereza, UÇK, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Smira (kodi: 61067006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smirë Kulla dhe Smirë Depo.

Arsyeja: Drejtimi i shtyllave 12m të betonit, që janë të lakuara dhe ndërrimi i izolatorëve 10 kV.

2.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tugjevc (kodi: 62000004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Kyçja e transformatorit të ri në Berivojcë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoça e Qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Smirë, Betoniera Gentriti, Kabash, Dobreshë, Cernovitë, Smirë Kulla dhe Smirë Depo.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet në stabiliment:

TS 10/04 kV Lubinja IV (kodi: 31000026027) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Lubinja e Epërme-privat (kodi: 31000026023) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Lubinja e Poshtme I (kodi: 31000026026) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Lubinja (kodi: 31000026) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Lubinja (kodi: 31000026) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Lubinja e Poshtme III (kodi: 31000026040) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Lubinja e Poshtme (kodi: 31000026024) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Lubinja II (kodi: 31000026025) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Reqani II (kodi: 31000026011) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubinjë dhe Reçan.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës 10kV për shkak të rreshqitjes së dheut në Lubinjë të Poshtme.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Glloboqicë (kodi: 42000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Glloboqicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika Suxhukut, Seqishtë, Krivenikë, Gurthyesit Guri i bBekuar dhe AKRO.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave 10kV.

Prishtinë

1.

Nga 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët -TS Matiçani 2.

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej orës 10:00-10:10 dhe nga ora 14:50-15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobill, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Punime të domosdoshme – ndarja e urave.

3.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Ts 10/04 kV Dabishevc-Koliqt (kodi: 14016004087) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Ts 10/04 kV TS Sallahi (kodi: 14016004066) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Ts 10/04 kV TS Gllogovic Bektesht (kodi: 14016004065) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Ts 10/04 kV TS Demolli (kodi: 14016004067) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Ts 10/04 kV Ts lagjja Hyseni (kodi: 14016004092) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Pastrim traseje.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.15 Blloku I (kodi: 11000002) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Vendet: rr.Ilaz Agushi, Blloku i parë i banesave, Gjimnazi dhe Shkolla teknike.

Arsyeja: Punimi i lidhëses 10kV vaj-vaj.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.16 SH.M.” 28 Nëntori” (kodi: 11000003) prej orës 09:30 deri në ora12:30

Vendet: Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr.}ameria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu dhe Enti Statistikor.

Arsyeja: Punimi i lidhëses 10kV – vaj-vaj.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.26 Nexhmi Mustafa (kodi: 11000009) prej orës 09:30 deri në ora12:30

Vendet: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyeja: Punimi i lidhëses 10kV vaj-vaj.

11.06.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J25 Mati 1 (kodi: 19000025) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Lagjja Spitalit 1, Lagjja Spitali 2, TS Kawa, TS Royal, TS Pozhegu Brothers, TS Global Construction, TS Morina –IB, TS Burimi Comerce, TS Besa Comerce, TS Fatlindi, TS Arti, TS Krapi

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/04kV TS Arben Mecinaj (kodi: 11000022245) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS Ramiz Thaqi (kodi: 11000022250) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS Dashnor Byci (kodi: 11000022256) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS Conin (kodi: 11000022180) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV NDERIMI SH.P.K Armend Sami Aliu (kodi: 11000022238) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV irije Morina”PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK (kodi: 11000022258) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV Dashnor Byci”ALKO GROUP”SH.A (kodi: 11000022243) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Objektet: Arben Mecinaj, Ramiz Thaqi, Dashnor Byci, Conin, Nderimi Sh.P.K, Princesha Construction dhe Alco Group.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Eliminimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik në projektin Konsumatorët e fshatit Sfeqël.

4.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04kV Zabel i Ulët te shkolla (kodi: 160230065038) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Zabel i Ulët- te shkolla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

11.06.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zahaqi (kodi: 51000010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni- nje pjesë, Gllaviqicë, Kërstovc, Leshan, Klinqinë, Sverkë e Thatë, Jabllanicë e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konvikti (kodi: 81084022) prej ores 08:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr.Bujar Syla (1konsumatorë), Rr.Edit Durham, Rr.Elton Zherka, Rr.Marin Barleti (një pjesë),

Rr.Mbretëresha Teuta, Rr.Musa Zajmi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Xh.Gjakova, Rr.Xhemajl Avdullahu

Arsyeja: Zavendesimit te shtyllave te drurit egzistuese me SH.B dhe bartja e kabllove.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sitnica (kodi: 81084022) prej ores 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Qnderen e Qytetit

Arsyeja: Perfundimin e puneve te mbetura ne baze te PEE dhe Projektit te aprovuar

12.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat- Magure (kodi: 41048002) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës të rrymës.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kosovapetrolli (kodi: 40041003) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Vendet: Ferizaj: rr.”G.Terbeshi”; Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizniset private.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës të rrymës.

3.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat -Voskopoja (kodi: 40043001) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës të rrymës.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë