KESCO: Jemi duke importuar me çmim mbi 300€, po e faturojmë te konsumatorët për 60€

Sot ne AmCham u mbajt diskutimi me temën me aktuale të këtyre ditëve “Siguria e Furnizimit me energji elektrike” si pasojë e krizës energjetike. Të ftuar në panel ishin përfaqësues të Qeverisë, sektorit privat, ndërmarrjeve për furnizim dhe ekspert nga ekonomia. Rudina Heroi Puka, përfaqësuese nga kompania furnizuese KESCO, u shpreh që gjendja për shkak … Vazhdoni me leximin e KESCO: Jemi duke importuar me çmim mbi 300€, po e faturojmë te konsumatorët për 60€