Loading…

KEDS tregon se cilat vende nesër do të mbesin pa rrymë

  • 19/12/2019 | 17:22

KEDS tregon se cilat vende nesër do të mbesin pa rrymë

 KEDS ka njoftuar se nesër do të mbesin disa vende pa rrymë, si shkak i punimeve në rrjet, transmeton Gazeta Metro.


Sipas KEDS këto punime janë të domosdoshme për sigurinë e sistemit, andaj ndodh edhe ndërprerja e rrymës.

Më poshtë njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.
Nga NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:​
Dalja 10KV Fan Zahir Pajaziti (Kodi 14000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.​
Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë,
Sllatinë, Reqicë, Zhiti, Sylevicë, Brezë, Trnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.
Arsyeja: Pastrimi i trases nga drunjët, evitimi i rreziku, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve,
përforcimi i shtyllave etj.

Ferizaj

1.
Nga TS 35/10 kV Kaçaniku – Dalja 10kV Pylltaria (Kodi: 40043004) do të ndërprehet:
Degëzimi i Drenushës në Stabiliment te Pylltaria, pa tension mbesin: prej orës 10:00 deri në ora 16:00.
samakov (Kodi: 40043004084) pra 16:00.
NS 10/0.4kV TS Korbliq leskovicë (Kodi: 40043004085) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.
Vendet: fshatrat: Drenushë dhe Korbliq.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve etj.

2.
Nga NS 110/35/10kV Bibaj – Dalja 10kV Rexhep Bislimi (kodi 40000003) do të ndërprehen:
NS 10/0.4 TS Ndërtesa (kodi 40042001223) nga ora 09:00 deri 21:00min.
NS 10/0.4 TS Sejda (kodi 40042001002) nga ora 09:00 deri 21:00min.
NS 10/0.4 TS Rubin Invest (kodi 40042001184) nga ora 09:00 deri 21:00min.
NS 10/0.4 TS Bardhi (kodi 40042001230) nga ora 09:00 deri 21:00min.
NS 10/0.4 TS Tahir Hajrizi (kodi 40042001228) nga ora 09:00 deri 21:00min.
Vendet: Rrugët: 12 Qershori, Agim Matoshi, Rexhep Bislimi, Dëshmorët e Kombit, Enver Topalli dhe
Hamëz Jashari.
Arsyeja: Ndërrimi dhe energjizimi i kthinave.
Vërejtje: Këta Nënstacione furnizohen me Daljen 10kV Rexhep Bislimi me kod 4000003 derisa kodi
40042001 është pasiv.

3.
Nga NS 110/35/10kV Bibaj – Dalja 10kV Gërvalla (kodi 40000004) do të ndërprehen:
NS 10/0.4 TS Murit (kodi 40000004232) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Fitorja (kodi 40000004240) nga ora 09:00 deri 21:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Lagjja e re(MBYS) (kodi 40000004238) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Lagjja e re Magjidi (kodi 40000004237) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Eskavatori (kodi 40000004221) nga ora 09:00 deri 21:00.

NS 10/0.4 TS Lagjja e Re Faiki (kodi 40000004239) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Kadri Zeka (kodi 4004000222) nga ora 09:00 deri 21:00.

Vendet: Rrugët Ganimete Tërbeshi, Tahir Meha, Vëllezërit Gërvalla, Rugova, Zahir Neziri, Gazmend Zajmi,
Tahir Meha, Tahir Hatipi, Nuhi Berisha, Tajar Hatipi, Luan Haradinaj, Asdreni, Hajriz Muhadini, Hasan
Prishtina, Kadri Zeka, Xhafer Deva, Kadri Zeka, Bajram Curri, Astrit Bytyqi, Edmond Hoxha, Luan
Haradinaj, Rexhep Mala, Kongresi I Lushnjes, Sali Shabani, Xhafer Deva, Mitat Frashëri, Kuvendi I Ferizajt,
Abdylselam Ahmeti, Haki Braha, Faik Konica, Sefë Kosharja, Astrit Bytyqi, Stereo Spase, Arsim Zeqiri,
Zenun Beqa.
Arsyeja: Ndërrimi dhe energjizimi i kthinave.

Gjakovë

1.
Nga TS 35/10 kV Xërxe do të ndërprehet:
Dalja 10kV Denj (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.
Vendet: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).
Arsyeja: Pastrimi i trases nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve,
përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm, etj.

Gjilan

1.
Nga TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:
Dalja 10kV Slivovë (Kodi: 60024003) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00.
Vendet: Fshatrat: Artanë-Llabjan (një pjesë), Artanë (një pjesë), Bostan, Brus (një pjesë), Dragoc,
Kukavicë, Gelmivad (një pjesë), Izvor, Koznicë, Llabjan, Llajshevc, Manishnicë, Parallov (një pjesë),
Prekovc, Vlasali dhe Zebincë.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve,
përforcimi i shtyllave etj.

2.
Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 10:30 deri ne ora 11:30
Vendet: Zhegër, Lladova, Llashtica (nje pjese), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj,
Demirët.
Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

Mitrovica

1.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10kV Turiqefc (Kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.
Vendet: Fshatrat: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim,
Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.
Arsyeja: Pastrimi i trases nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve,
përforcimi i shtyllave etj.

2.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Runik Qendra (Kodi: 74000005035) prej orës 10:00 deri në ora 17:00
Vendet: Runik-qendra.
Arsyeja: Ndërrimi i pajsjeve, kthinave të trafostacionit.

Prizren

1.
Nga TS 35/10 kV Zhur do të ndërprehet:
Dalja 10kV Hoqa e Qytetit (Kodi: 30035005) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00.
Vendet: Fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë,
Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, afariste: Resturant “Keshtjella”, “Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera
“Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve,
përforcimi i shtyllave etj.

Pejë

1.
Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Spitali (Kodi: 50051008) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: Spitali,Pompat e ujit.
Arsyeja: Rregullimi i grupit Matës – Ndërrimi i transformatorëve mates rrymor në daljen e Spitalit.

21.12.2019
Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.
Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet :
Dalja 10 kV Nikadin (Kodi: 40042007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Vendet: Rr.Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr. Varoshit, Qiraxhitë.
Arsyeja: Dislokimi i rrjetit.

Prishtinë

1.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet :
Dalja 10 kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 (Kodi: 11000014) prej orës 12:00 deri në ora 12:05 dhe prej orës
14:55 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 (Kodi: 11000014175;116;263;223;222) prej orës 12:00 deri në ora
15:00
Vendet: Kodra e Diellit 2.
Arsyeja: Energjizim i trafos së re.

2.
TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
TS 35/10kV Besia (Kodi: 100130) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi i Pështëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK-së
në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët,
Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha
Company, Prugovc Zuqollët, Iber Lepenci dhe Besia.
Arsyeja: Vendosja e relesë mbrojtëse në kthinë.

21.12.2019
Punime në projete investive

Prishtinë

1.
TS TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J 15 Kampin Jordanez (Kodi: 10000010) prej orës 09:00 deri në ora 09:10 dhe prej orës
21:00 deri në ora 21:10.
Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinierët Italianë, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec, PTK
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave hyrëse.

2.
TS TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
TS 10/04 kV J 15 Kosovarja(Kodi: 100000104043) prej orës 09:00 deri në ora 21:10
Vendet: ish-Furra Kosovarja.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave hyrëse.

3.
TS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Sekiraqa 1 (Kodi: 1400009076) prej orës 10:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 deri në
ora 16:00.
Vendet: Serkiraqa.
Arsyeja: Shtrirja e kabllos.

4.
Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Qendra shkollore- IBER LEPENCI (Kodi: 16021009) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica, Florim Kurrumeli- Gllanasell]ë.
Arsyeja: Energjizimi i rrjetit.

5.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Trasing-Gurthyesit te Kroni i Mretit (Kodi: 16021010) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agan
Arsyeja: Energjizimi i rrjetit.

Ferizaj

1.
Nga NS 110/35/10kV Bibaj – Dalja 10kV Gërvalla (kodi 40000004) do të ndërprehen:
NS 10/0.4 TS Murit (kodi 40000004232) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Fitorja (kodi 40000004240) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Qerdhja (kodi 40000004236) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Lagjja e re(MBYS) (kodi 40000004238) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Lagjëja e re Magjidi (kodi 40000004237) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Eskavatori (kodi 40000004221) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Lagjja e re Faiki (kodi 40000004239) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Kadri Zeka (kodi 40040002202) nga ora 09:00 deri 21:00.
Arsyeja: Vendosja e oramëve të tensionit të ulët.

2.
Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehen:
Dalja 10kV Drejtimi Kinemaja(kodi 40040004) prej orës 09:00 deri në ora 09:30 dhe prej orës 21:00 deri
në ora 21:30.
Ndërsa pa energji do të mbesin codet e poshtëshënuar:
NS 10/0.4 TS Kinemaja e re (kodi 40040004201) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Syri (kodi 40040004003) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Goga (kodi 40040004004) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Hekurudha (kodi 40040004006) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Bolero (kodi 40040004173) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS Ndertesa e ingjinjeris (kodi 40040004034) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS NNP Fatl5 indi (kodi 40040004200) nga ora 09:00 deri 21:00.
NS 10/0.4 TS ND.Ejupi (kodi 400400042027) nga ora 09:00 deri 21:00.
Arsyeja: Vendosja e oramnëve të tensionit të ulët.

Gjakovë

1.
Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Gjakova III (Kodi: 81083016) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon
Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt,
Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban
Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.
Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të tesionit të ulët në TS – 3.

24.12.2019
Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.
Nga TS 35/10 kV Mitrovica II– Dalja 10kV Tjegullorja (kodi 71075007) do të ndërprehen:
NS 10/0.4 TS Strehimorja (kodi 71075007004) nga ora 12:00 deri 15:00min.
Vendet: Strehimorja.
Arsyeja: Montimi i njehsorit të grupeve matëse.

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë