Loading…

KEDS njofton për vendet që do të mbesin pa rrymë: Orari i reduktimeve në gjithë Kosovën

 • 07/02/2018 | 17:43

KEDS njofton për vendet që do të mbesin pa rrymë: Orari i reduktimeve në gjithë Kosovën

KEDS-i njofton se në disa vende të Kosovës do të mbesin pa energji elektrike.


Ja cilat janë ato:

Prishtina

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Prishtina II do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Veterniku I (Kodi:10010007) prej orës 10:00 deri në ora 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dukagjini 7.

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i transformatorëve toroidal.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Prishtina II do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Don Bosko (Kodi: 10010003) prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Don Bosko.

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i transformatorëve toroidal.

3.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Prishtina II do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Furra Z. Industriale (Kodi: 10010002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mekanika, objekti i  zjarrëfikësve.

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i transformatorëve toroidal.

4.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Prishtina II do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Veterniku II(Kodi:10010009) prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Valoni petroll. Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom pezho, Panorama, Internation Helth Center, Lagjja Logreta, Albert Rudari, Bt Luli, Betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i transformatorëve toroidalë

5.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Prishtina II do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Lesna(Kodi: 10010006) prej orës 14:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Senol Ata “Konak “ Sh.P.K. Katër grykat, Bashkim Hyseni, Lesna 1, Lesna 2Objek., NPR”Fitorja”, Lesna ndërtimi.

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i transformatorëve toroidalë.

6.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Prishtina II do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Exlusive(Kodi: 10010014) prej orës 15:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TrioConstraction, Exlusive Desing, Nartel dhe Europrinti.

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i transformatorëve toroidalë.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

 • Lp 35 kV Dragash- Dikance(Kodi:300370) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Frigofood, fshati Brod, Baqkë,Dikancë,Leshtan,Radesh dhe afariste:N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance,

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimin i ndarësit  35-kV si dhe pastrimin e linjës  35kV.

2.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Zhuri(Kodi:30035003) prej orës 08:00-11:00 dhe nga ora 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhuri, Shkoza, Dobrushtë, Milaj, Gorozhubi, Planeja dhe Vërmica.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit dhe punimeve tjera  TM  në projektin TS Zhuri.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Famipa(Kodi:30033002) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Famipa.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

Më 08.02.2018 në TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Këpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafos.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.02.2018 në TS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dubrava(Kodi: 54000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të tensionit të lartë.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova l do të ndërprehet:

 

 • Dalja 10 kV Beci (Kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparim komplet  i ormanit TU ne TS Pal Lekaj.

2.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova III do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Elektrokosova(Kodi: 81084020) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesinrrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretëresha Teutë, Musa Zajmi, Naum Veqilharxhi, Nënë Tereza dhe Selman Riza.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje –shkyçje.

3.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova III do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dalja 7(Kodi: 81084021) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Dah Polloshka, Fehmi Agani, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Rruga Tivarit, Nënë Tereza, Rruga UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje –shkyçje.

4.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova III do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Konvikti(Kodi: 81084022) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

 

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bujar Syla (1konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Rruga Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje –shkyçje.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.02.2018 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Bresalci (Kodi: 63000010) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Tekstili -Kalabria(Kodi: 60060017) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kalabrija, Tekstili 3, Europlast, Inter proex, ETC Gjilan.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje –shkyçje.

3.

 

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Malisheva(Kodi: 60060018) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Malisheva.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje –shkyçje

4.

më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV TS 9(Kodi: 60060019) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bojanina, te Simpo, Neë Co Çeliku dhe Plisat.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje –shkyçje.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Suhadolli (Kodi: 41047002) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

 

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjen e re dhe fshatrat: Suhadoll-Skullan, Leinë, Radevë,  Skullan dhe Llugë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Më 09.02.2018 në TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Konjuhi (Kodi: 41000004) prej orës 13:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.02.2018 në TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

 • Transformatori TR-1 (Kodi: 740) prej orës 10:30 – 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë, L.Jashari, Fabrika e Bylmetit (Drena), QTA-ja, Sillosi, F.Municionit, Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë, Lubavec, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc, .L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runik, Bajë, Syriganë, Radishevë, Qitak, Leqinë, Pemishtë, Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët, Aqarevë, Fabrika e Bllokave, Lagjja “Qyteti I”, TS Spitali,TS Barrnatorja, TS Shaban Jashar, TS Rukolli 6, TS te 110kV, Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Dëshmorët e Kombit, Osman Geci, Ali Gashi, Llausha, Rreci, Gecët, Vojvoda,  Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i sistemeve matëse.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09.02.2018 në TS 110/10 kV Vushtria 2do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Ekstra (Kodi: 73000006) prej orës 09:00 – 12:00 dhe prej orës 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bahri Kuqi, Shot eGalica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shales, Drenicës, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2 Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të përçuesit.

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë