Loading…

KEDS njofton për vendet që do mbesin pa rrymë

  • 09/09/2021 | 17:26

KEDS njofton për vendet që do mbesin pa rrymë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit


 

Ferizaj

 

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (kodi 40042003) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovatransi 2 (kodi 40041037) prej orës 12:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Kombinati i  Drurit, Rasim Reshani, Ndërtesa te Polici dhe TS Nexhmedin Qerkini.

Arsyeja: Instalimi i transformatorëve të rinj.

 

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovatransi 1 (kodi 40041038) prej orës 10:00  deri në ora 12:00

Vendet: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK, Elkosi, TS Kombinati i Drurit TS – 1 dhe 2, Fatmir Reshani ” Gani Rosha”, Xhevat Rushiti  “UNION INVEST’ SH.P.K  i riu, KOSOVATRANSI, privat (Stiropori).

Arsyeja: Instalimi i transformatorëve të rinj.

 

4.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi 40000009) prej orës 09:00  deri në ora 16:00

Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

 

5.

Nga TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Glloboqicë (kodi 42000002) prej orës 09:00-09:30 dhe nga ora 15:30-16:00

Vendet: Glloboçica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqt, Bravët, Lagje Kollomoqe, Fabrika Suxhukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar, AKRO.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension.

 

6.

Nga TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet në stabiliment:

TS 10/04 kV Glloboqic – TS Kufiri (Dogana) (kodi 42000002026) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Glloboçicë – Ramadan Ceka (Katundi) (kodi 42000002027) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Glloboçicë – te Lumajt (Shkolla) (kodi 42000002028) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Glloboçicë – Kodrali – (Leka – Luma) (kodi 42000002029) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Glloboçica – TS IPKO (kodi 42000002033) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Glloboçica – TS Vala (Dogana) (kodi 42000002034) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Dogana, Glloboçicë katundi, Ipko dhe Vala.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

 

 

Prizren

 

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusht-Gorozhup (kodi 30035008) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Gorozhubi, Mile, Plane dhe një pjesë te Zhurit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shpenadija (kodi 32000023) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

 

 

 

Pejë

 

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci (kodi 50000004) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Novosellë, Radavc, Brestovik, Dogana, Jabllanica e Madhe  dhe HEC-Radavci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, degëzimi Novosellë Kulla.

 

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Agrokosova (kodi 50000007) prej orës 10:00  deri ne ora 11:00

Vendet: Fabrika e bukës, Rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Ceket, Motohia Remont, Deminerët, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi dhe Tyrbja.

Arsyeja: Identifikimit i trasesë së linjës së tensionit të mesëm.

 

 

 

Prishtinë

 

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J22 Kodra e Trimave 4 (kodi 13000012) prej orës 10:30  deri në ora 11:30

Vendet: Kodra e Trimave 3, Kodra e Trimave 4, Kodra e Trimave 1/1, Kodra e Trimave ½.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j24 Xhamia e Llapit II (kodi 13000013) prej orës 11:30  deri në ora 12:30

Vendet: Një pjesë te Xhamia e Llapit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J25 Xhamia e Llapit 1 (kodi 13000014) prej orës 13:45  deri ne ora 14:45

Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i Mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku- Deshishku Constraction.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j27 Kodra e Trimave 5 (kodi 13000015) prej orës 14:45  deri në ora 15:45

Vendet: Kodra e Trimave (një pjesë) dhe Kodra e Trimave 5.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

 

Gjakovë

 

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (kodi 80080006) prej orës 09:00  deri në ora 11:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Montimi i shtyllës 9/1000 së tensionit të mesëm në fshati Rracaj.

 

10.09.2021

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do  të ndërprehen kohë pas kohe, sipas nevojës:

NS 10/04 kV  nqë do të mbesin pa furnizim ga ora 08:00 deri në ora 20:00  si më poshte:

NS 10/04kV Famis CO-HC”- Fadil Bytyqi 1             (Kodi:11000023227)

NS 10/04kV         (Kodi:11000023229)

NS 10/04kV Fa & Inxhiniering    (Kodi:11000023217)

NS 10/04kV Sh.p.k.”Iliria Building”          (Kodi:11000023219)

NS 10/04kV VG Construction”    (Kodi:11000022197)

NS 10/04kV Shpk S.B.S (Swiss Building Standard)              (Kodi:11000023221)

NS 10/04kV Trio Construction-Ibrahim Gavas     (Kodi:11000023199)

NS 10/04kV NTN “Tregtia” 1       (Kodi:11000023206)

NS 10/04kV NTN “Tregtia” 2       (Kodi:11000023207)

NS 10/04kV NTN “Tregtia” 3       (Kodi:11000023216)

NS 10/04kV Sha.A “Alko Group” Dashnor Byci    (Kodi:11000023230)

NS 10/04kV NNP “Hoxha” Bajram Hoxha              (Kodi:11000023232)

NS 10/04kV Ymer Veliu “NAKI-TRADE” shpk       (Kodi:19000026250)

NS 10/04kV) Lura Property” shpk             (Kodi:19000026193)

NS 10/04kV) NTP Premtimi-P.Gashi (Capat 3)     (Kodi:19000026220)

NS 10/04kV  VG Construction “B.Gashi  (Kodi:19000026184)

NS 10/04kV Kemajl Rudi   (Kodi:19000038182)

NS 10/04kV  Fitim Maliq Bucaliu”UNI PROJEKT”SH.P.K.,               (Kodi:19000038266)

NS 10/04kV  Ibrahim Morina N.N.H.”MORINA”,                (Kodi:19000038179)

NS 10/04kV  POZHEGU BROTHERS”SH.P.K.Qemajl Pozhegu (2)  (Kodi:19000026233)

NS 10/04kV  Fidan Hasani”BTP HOLDING”SH.P.K              (Kodi:11000026234)

NS 10/04kV  Pozhegu Brothers- Qemajl Pozhegu(1)        (Kodi:19000026229)

NS 10/04kV  Premtimi”- Petrit Gashi (Capat 2)   (Kodi:19000026181)

NS 10/04kV  Basri Januzi”M&B COMPANY”SH.P.K           (Kodi:19000026232)

NS 10/04kV  NN “Vëllezërit Asllanaj” Qazim Asllanaj     (Kodi:19000026231)

NS 10/04kV  Qazim Asllanaj  “Vëllezërit Asllani”sh.p.k- Lamela (Kodi:19000026255)

NS 10/04kV  N.N.P.”Guri” (Burim Marmullaku) (Kodi:19000038018)

NS 10/04kV  Shkolla        (Kodi:19000038019)

NS 10/04kV  Arif Durmishi N.P.SH.”A4″SH.P.K,  (Kodi:19000038183)

NS 10/04kV VG Construction-Korab Gashi            (Kodi:19000038032)

NS 10/04kV  Qazim Asllanaj “Vëllezërit Asllani”               (Kodi:19000038012)

NS 10/04kV  Lagjja e Spitalit 4/1 Shkolla                (Kodi:19000038012).

 

Arsyeja Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

 

 

11.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Prizren

 

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (kodi 30036008) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit; afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja: Ngritja dhe implementimi i shtyllave.

 

 

Gjakovë

 

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (kodi 81000005) prej orës 09:00  deri në ora 11:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Montimi – demontimi i shtyllave të tensionit të ulët.

11.09.2021

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV TS Komoran Udhëkryqi i Madh (Kodi: 16100005097 ) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran lagjja te Udhëkryqi i Madh.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

 

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja  10kV Nr.31 Varrezat e Jahudive (Kodi: 11000013) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Varret e Jahudive, Rezervoarët, një pjesë e Matiçanit  dhe Zllatari- një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

 

 

 

11.09.2021

 

Punime nga palët e treta

Ferizaj

 

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuh (kodi: 41000004) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës sipas pëlqimit elektro-energjetik.

 

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale (kodi: 41000009) prej orës 12:00 deri në ora 18:00

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja: Realizimi i lidhëseve 10(20) kV sipas projektit të aprovuar.

 

 

Prishtinë

 

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Qazim dhe Valdet Gashi (Burim Gashi)(kodi: 10000010100) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Qazim dhe Valdet Gashi (Burim Gashi).

Arsyeja: Zëvendësimi i ormanit distributiv 0.4kV, ndërrimi kabllove 1 kV nga TS në ormanin distributiv 0.4kV.

 

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSB-MAP (kodi: 12000036044) prej ores 08:00 deri në ora 18:00

Vendet: TSB MAP.

Arsyeja: Zëvendësimi i panelit 0.4kV ekzistues me panel të ri 0.4kV sipas pëlqimit elektro-energjetik.

 

 

Pejë

 

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

TS 10 kV A. Çesma 2 (kodi: 50051002003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Asllan Çesma.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos në shtyllat e reja.

 

 

 

 

 

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë