Loading…

KEDS njofton për vendet ku do ndalet rryma

  • 29/06/2022 | 16:41

KEDS njofton për vendet ku do ndalet rryma

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit


Pejë

 

1.

Nga TS 110/10kV Deçan do të ndërprehet degëzimi i Vokshit  ne daljen 10 kV Juniku.

Trafostacionet që mbesin pa furnizim me energji elektrike:

TS 10/0.4 kV Lloqani ( Kodi: 53000007001) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Dranoc Qendra( Kodi: 53000007003) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Sllupë (Kodi: 53000007004) prej orës 11:00-14:00

TS10/0.4 kV Drenoc Shkolla( Kodi: 53000007005) prej orës 11:00-14:00

TS10/0.4 kV Pobërgjë 1-Mataj Kodi: 53000007006) prej orës 11:00-14:00

TS10/0.4 kV Pobergjë – Qendër varrezat ( Kodi: 53000007007) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Pobërgjë Tolaj( Kodi: 53000007008) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Polana (Kodi: 53000007009) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Vokshë (Kodi: 53000007010) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Vokshë Private (Kodi: 53000007011) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Pobergjë Hadergjonaj-(Hajdarmon) ( Kodi: 53000007042) prej orës 11:00-14:00

Vendet: LLoqani, Drenoc, Slupe, Drenoc Shkolla, Pobergjë, Polana dhe Voksh.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm, lokacioni – Pobergjë.

 

Prizren

 

1.

Nga TS 35/10[kV] Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Poslishta (kodi: 30035006 )  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

 

Prishtinë

 

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Miradi e Epërme (kodi: 15018019 )  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, krijimi i lidhjeve të dyfishta.

 

 

2.

Nga TS 35/10[kV]  Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekoll Hajkobille (kodi: 14016004)  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja – LP 10[kV] Çagllavica 3 (kodi: 19000034)  nga ora 10:30 deri në ora  14:30

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, pjesa afër Panorama, Furra Kobake, Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betoniera Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

 

Ferizaj

 

1.

NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Suhadolli (kodi: 41000020) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.

Arsyeja:  Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

 

Mitrovicë

 

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (Kodi:70000104)  prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara dhe izolatorëve.

 

 

Gjilan

 

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërpeza (kodi: 61065012) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe   TS Privat 1.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

 

01.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

 

1.

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan (H09) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtime  (H04) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri në ora 18:00.

Vendet: rrugët: 12 Qershori, 14 Dhjetori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Musliu (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Ahmet Shtimja (një pjesë), Anton Çetta, Arben Hyseni (një pjesë), e Prishtinës, e Tiranës, Imer Devetaku, Jetë Hasani, Komandant Kumanova, Lagja e Pajtimit, Milaim Beka, Ymer Prizreni (një pjesë), Rreth rrotullimi për Godanc, Shaqir Tërshana (një pjesë),  Shefket Muhadini, Sheshi i Dëshmorëve, Sheshi i uçk-së (një pjesë), Shtime, Smajl Gorani, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ymer Prizreni (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker, Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial) dhe Shtime, fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë), Godanc i Poshtëm dhe Godanc i Ulët, Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë),  Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc, Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc, Gllavicë, Koshare, Lagjja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtja totale e nënstacionit.

 

01.07.2022

Punime në projekte investive

 

Gjakovë

 

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon I Rrafshet 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137)  prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Meje 1, Shishmon i Rrafshët dhe Dallashaj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

 

 

Prishtinë

 

1.

Nga TS 220/35/10kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gllobari 2 (kodi: 16100028) në dy termine nga ora  09:00-09:30  dhe nga ora 17:30-18:00

Vendet: Gllobar, Tërrstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

 

2.

Nga TS 220/35/10kV Drenas   ne daljen 10 kV Gllobari 2 (kodi: 16100028) do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TS Verbovc,Rrukit pompa e ujit (kodi: 16100028162) ora 09:00 deri 18:00

NS 10/0.4 kV TS Verbovc te Dobra (kodi: 16100028118) ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Vërbofc.

Arsyeja: Shtrirja e përçuesve dhe energjizimi i rrjetit të ri 10kV.

 

01.07.2022

 

Punime nga palët e treta

Peja

1.

NS 110/10kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella  (kodi: 54000002)  nga ora 11:30 deri në ora  14:00

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë),  Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Lagjja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj; fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, vendosja e  SHTM.

 

2.

Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Zallaqi (kodi 50052003) prej orës 12:00  deri ne ora 16:30

Vendet: Fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

 

Prishtinë

 

1.

Nga TS 35/20 kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS:Lulzim Tafa MODEL SLOVENIA SH.P.K. (kodi 10012182265) nga ora 09:30 deri në ora 12:00

Vendet: Objekti banesor ABM.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

 

 

 

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë