Loading…

KEDS njofton për punime në rrjet, këto vende mbesin pa rrymë

  • 24/06/2022 | 17:33

KEDS njofton për punime në rrjet, këto vende mbesin pa rrymë

KEDS ka dalur me njoftimin e fundit për të treguar punimet në rrjet të cilat disa vende do t’i lë pa rrymë elektrike.


25.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

  1. TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009)  prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i trasesë.

Prizreni

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushë (kodi 30034005) prej orës 09:00-16:00.

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbica e Ulët I, Sërbica e Ulët II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Prekazi (Kodi: 74000003)  prej orës 10:00- 13:00.

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë, Lubavec.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i dy shtyllave 10kV – eliminimi i rrezikut.

26.06.2022

Punime nga Palët e Treta

Prishtinë

1.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J31Ndriçimi Publik (kodi: 19000031) në dy termine, nga ora 08:00- 08:10 dhe nga ora 13:50 – 14:00.

Vendet: Lagjja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi publik, banesat e XBC, Motel Fontana, Betonjerka Dino,Trafo Qazim Sadiku,Lagjja e spitalit 5,Hotel Internacional.

Arsyeja : Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarëse të TM.

2.

TS 110/10(20 ) kV Prishtina 7 do të ndërprehet :

Dalja 10kV Fabrika e kasetave  (Kodi:19000039) prej orës 08:00 – 08:10.

Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret, Busia Petroll .

Arsyeja:Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarëse të TM.

3.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J31Ndriçimi Publik

Pa tension mbesin nga ora 08:00- 14:00 :

1.       NS 10/04[kV] Lagjja e Spitalit 6 me kod: 19000031054

2.       NS 10/04[kV] Hamdi Pllashniku “F&A INXHINIERING” shpk me kod: 19000031244

3.       NS 10/04[kV] Qazim Sadiku te Betoni Dino me kod: 19000031057

4.       NS 10/04[kV] Bajram Krasniqi me kod: 19000031151

5.       NS 10/04[kV] PRIME GROUP CONSTRUCTION SH.P.K  Teki Bujupi me kod: 19000031254

6.       NS 10/04[kV] KORAL INVEST me kod: 19000031275

7.       NS 10/04[kV] Roof Group me kod: 19000031256

8.       NS 10/04[kV] Sokol Gashani Altrade me kod: 19000031263

9.       NS 10/04[kV] Zeqir Haxhija Agullim me kod: 19000031261

Vendet: Objekte banesore Lagjja e Spitalit, Altrade, Agullim , “F&A INXHINIERING” shpk, PRIME GROUP CONSTRUCTION SH.P.K , KORAL INVEST, Bajram Krasniqi, Qazim Sadiku te Betoni Dino.

Arsyeja : Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

27.06.2022

Punime të Domosdoshme për Siguri të Sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej orës 11:00 – 15:00.

Vendet: Keqekolle, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Pataqani (kodi: 82000001) prej orës 11:00- 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtëm, Senoc, Varjak, Zatriç.

Arsyeja:  Mirembajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në LP.

2.

NS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

LP 10kV Konvikti (kodi: 81084022) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Rrugët: Bujar Syla (1konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi I Ts 04kv dhe kontrollimi I kokës të kabllos në TS 85.

Ferizaj

1.

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 11:00- 14:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemali, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë), si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemali (një pjesë), Ismajl Raka, Lagjja e Re, Migjeni.

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumëbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, eleminimi i pikave të nxehta në izolatorët përcjellës.

Pejë

1.

Nga NS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV J05-Rugova (kodi 50051006) prej orës 09:00  – 16:00.

Vendet: Fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) prej orës 11:00 –15:00.

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, Afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku..

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të TM dhe eleminim i rrezikut.

27.06.2022

Punime në Pojekte Investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon i Rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00 – 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137)  prej orës 09:00 -ora 17:00.

Vendet: Meje 1,Shishmon i Rrafshët, Dallashaj

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Lagjja Spitalit 5 (kodi: 19000078102) prej orës 09:00 – 18:00.

TS 10/0.4[kV] Faton Sinani “ART CONSTRUCTION”(kodi: 19000078253) prej orës 09:00- 18:00.

Vendet: Lagjja e spitalit, objekti Art Construction.

Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panele të TU.

2.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Mujo Ulqinaku (kodi: 12000023104) prej orës 09:00- 17:00 .

Vendet:  Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Energjizimin e kuadrove të jashtme të tensionit të ulët 0.4 kV si dhe shkyçjen/kyçjen e konsumatorëve.

3.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] TS Qyteteza Pejton 2 (kodi: 19100001001) nga ora 09:00 – 17:00.

Vendet: Rr. Justiniani (Ambasada Finlandeze), Pashko Vasa , Mbreti Zog dhe shitoret te nënkalimi.

Arsyeja: Energjizimin e kuadrove të jashtëm të tensionit të ulët 0.4 kV si dhe shkyçjen/kyçjen e konsumatorëve.

28.06.2022

Punime në Pojekte Investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon I Rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137)  prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Mejë 1 ,Shishmon i Rrafshët, Dallashaj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve të rinj.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Lagjja e Spitalit 5 (kodi: 19000078102) prej orës 09:00 – 18:00.

TS 10/0.4[kV] Faton Sinani “ART CONSTRUCTION”(kodi: 19000078253) prej orës 09:00 – 18:00.

Vendet: Lagjja e Spitalit, objekti  Art Construction.

Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panele të TU.

2.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Mujo Ulqinaku (kodi: 12000023104) prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Energjizimi i kuadrove të jashtme të tensionit të ulët 0.4 kV, si dhe shkyçjen/kyçjen e konsumatorëve.

28.06.2022

Punime nga Palët e Treta

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku i Makinave (kodi: 60062011) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Rr: Bujanovcit:TS-440-Ukrainsat.TS-22-Ideali-1.Rr:Bujanovcit.TS-427-Morava e Binçes, Rr: Xhorxh Uashington,TS-23- 28 Nëntori ,TS-21-Lepa Brena, TS-5-TMK-ja Rr: Adem Jashari, TS-428-Kazerma-Rr: Abdullh Tahiri.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje 10kV, sipas PEE dhe rekomandimeve të komisionit.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë