Loading…

KEDS njofton: Këto vende do mbesin pa rrymë

  • 30/08/2021 | 17:33

KEDS njofton: Këto vende do mbesin pa rrymë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Mitrovicë

 

1.

Nga NS 10kV Shupkovci do të ndërprehet në Stabiliment Vllahovë, dalja 10kV Betonjerka nga ora 09:00-16:00

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension:

 

NS 35/10kV Zhazh1
(Kodi:70000104028)

NS 35/10kV zhazh 2
(Kodi:70000104029)

NS 35/10kV Vllahi
(Kodi:70000104030)

NS 35/10kV Vllahi e re
(Kodi:70000104031)

NS 35/10kV Zijaq
(Kodi:70000104032)

NS 35/10kV Dedi
(Kodi:70000104033)

NS 35/10kV Zabërgj
(Kodi:70000104034)

NS 35/10kV Selac 1
(Kodi:70000104035)

NS 35/10kV Selac 2
(Kodi:70000104036)

NS 35/10kV Selac 3
(Kodi:70000104037)

NS 35/10kV Maxher
(Kodi:70000104038)

NS 35/10kV Melenicë 1
(Kodi:70000104039)

NS 35/10kV Melenic 2
(Kodi:70000104040)

NS 35/10kV Te Kulla

NS 35/10kV I.Boletinit
(Kodi:70000104041)

NS 35/10kV Kulle Boletini
(Kodi:70000104027)

NS 35/10kV Boletin
(Kodi:70000104044)

NS 35/10kV Lipa – Rahove e re
(Kodi:70000104006)

NS 35/10kV Mani Trans
(Kodi:70000104043)

NS 35/10kV Pompat e Ujit
(Kodi:70000104042)

NS 35/10kV Lipë-Pompat
(Kodi:70000104007)

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica, Zhazh, Zijaq, Dedi, Zabërgj, Selac 1 dhe 2, Te kulla Isa Boletini, Pompat e ujit, Lip Pompat.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

 

2.

Nga NS 110/10kV Vushtrria 2  do të ndërprehet në  stabiliment Drejtimi Dubovc

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor nga ora 09:00-16:00

NS 10/0.4kV që mbesin pa tension:

NS 35/10kV Bruznik
(Kodi:73000004015)
NS 35/10kV Klisyra
(Kodi:73000004016)
NS 35/10kV Dubovc -1
(Kodi:73000004017)
NS 35/10kV Dubovc -2
(Kodi:73000004018)
NS 35/10kV Beqiq
(Kodi:73000004019)
NS 35/10kV Galicë
(Kodi:73000004020)
NS 35/10kV Taraxhë
(Kodi:73000004021)
NS 35/10kV Bruznik
(Kodi:73000004034)
Vendet: Bruznik, Klisyrë, Dubovc 1 dhe 2, Beqiq, Galicë dhe Taraxhë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

 

2.

Nga NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (Kodi: 73000005) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve në Kollë, Dërvar dhe Mihaliq, si dhe ndërrimi i izolatorit në  Mihaliq.

 

 

Prishtinë

 

1.

Në NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet

Dalja 10kV Veterniku 1 (kodi: 10010007) prej 11:00-12:00

Vendet: Punë pa ngarkesë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

2.

Në NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet

Dalja 10kV Veterniku 2 (kodi: 10010009) prej 12:00-13:00

Vendet: Valoni petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, panorama, Internation helth center, Lagjja Logreta, Albert Rudari, Betoniera Luli, Betoniera Renulual Betoni dhe Auto sherreti.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

3.

Në NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet

Dalja 10kV Tjerrtorja (kodi: 10010011)      prej 13:00-14:00

Vendet: Objekti i ish-Tjerrtores.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

4.

Në NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet

Dalja 10kV Kosovatrans (kodi: 10010008)      prej 14:00-15:00

Vendet: Lagjja Emshir (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

5.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë(kodi: 14016001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

 

 

Ferizaj

 

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfalltit (Kodi: 41000005) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Baza e Asfaltit, Jeta  e re, Gracka e Vjetër,Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacionit, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

 

2.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtime (Kodi:41046003) nga ora 10:00-12:00

Vendet: Shtimje, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci i Ulët.

Arsyeja: Punë e planifikuar sipas Projektit Godanc-Shtime (ngritja e shtyllës TM dhe bartja e rrjetit ne shtyllë të re).

 

 

Prizren

 

1.

Nga NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Në Stabiliment 10/0.4kV  Dalja 10kV Zhupa (Llokvica)  nga ora 10:00-14:00

NS10/0.4kV qe mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV Reqani I
(Kodi:31000026010)
NS 10/0.4kV Llokvica
(Kodi:31000026012)
NS 10/0.4kV Vala-Llokvicë
(Kodi:31000026042)
NS 10/0.4kV EUROFOOD’
(Kodi:31000026045)
Vendet: Llokvicë, Reçan, Vala-Llokvicë dhe Eurofoodi.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm  dhe përforcimi i përçuesve.

2.

Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Studençani 2 (Kodi: 32000024) nga ora 11:30-12:30

Vendet: Studençani- një pjesë dhe Samadraxha.

Arsyeja: Aktivizimi i transformatorit në projektin Samadraxhë afër shkollës.

 

 

 

Gjilan

 

1.

Nga NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Terpeza (Kodi: 61065012) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, TS Privat 1.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 12m dhe shtrëngimi i përçuesve.

 

2.

Nga NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rogana (Kodi: 62000012) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Roganë, Hodonovc, Novosellë, Karaqevë, Behovit dhe Katushnicë.

Arsyeja: Kalimi i përçuesve në 4 shtylla të reja të tensionit të lartë.

 

Pejë

 

1.

NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV Lumbardhi (Kodi: 53000005)  në dy termine prej orës 10:00 – 10:30 dhe nga ora 15:30 -16:00

Vendet: Llukë e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhar, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaçel dhe Maznik.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

 

2.

NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ratishë e Ulët (Kodi:  53000005023) prej 10:000 deri në 16:00

Vendet: Ratishë.

Arsyeja: Punime në ndërtimin e rrjetit të ri në Ratishë.

 

 

 

 

31.08.2021

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.

NS 110/10 kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Lagjja e Spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rr.Muharrem Fejza- një pjesë.

Arsyeja:  Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

 

2.

NS 110/10 kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Lagjja e Spitalit 1 (kodi: 19000033011) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  rr.Muhamet Çami një pjesë.

Arsyeja:  Kalimi i kyçjeve shtëpiake në panelë të tensionit të ulët.

 

 

01.09.2021

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Lagja e Spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza- një pjesë.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

 

 

01.09.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

 

1.

Nga  NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J25 Xhamia e Llapit I (Kodi: 13000013)   prej orës 10:30  – 15:00

Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i Mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku- Deshishku Constraction.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

 

2.

Nga  NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J30 Grand Store (Kodi: 19000030)   prej orës 09:00  – 13:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjje NICI-Veterniku, Lagjja ,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, afër servisit Gorenje-bashkë, Janina 2, konsumatorët e lagjes Veterniku- Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic Holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3 dhe AL TRADE SH.P.K-TS 4.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

 

3.

Nga  NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Çagllavica 1 (Blind Fortesa) (Kodi: 19000030060) do të ndërprehet prej 13:00-18:00

Vendet: Një pjesë e rr.Elena Gjika.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

 

 

Gjilan

 

1.

Nga  NS 35/10kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kufca (Kodi: 60061006)   prej orës 12:00  – 16:00.

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës dhe konzollës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

 

 

Pejë

 

1.

Nga  NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Bankosi ll (Kodi: 51000017001) do të ndërprehet prej 13:00-16:30

Vendet: Qendra e qytetit.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë