Kardinali akuzohet se pagoi për dëshmi të rrejshme kundër Kardinalit që akuzohej për abuzim seksual të fëmijëve

Kardinali katolik Angleo Becciu dyshohet se ka paguar qindra mijëra euro para të Kishës për të paguar dëshmitarët gjatë gjyqit të kardinalit rival, George Pell, që po akuzohej se kishte abuzuar seksualisht djemtë e korit në Australi gjatë viteve të nëntëdhjeta të shekullit të kaluar. Kardinali Becciu po hetohet po ashtu për zhvatje dhe përvetësim … Vazhdoni me leximin e Kardinali akuzohet se pagoi për dëshmi të rrejshme kundër Kardinalit që akuzohej për abuzim seksual të fëmijëve