Albin Kurti uron Turqinë: Bayraminiz kutlu olsun

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka uruar Turqinë dhe popullin si rrallë herë me një mbishkrim në gjuhën turke, shkruan Gazeta Metro. Kurti ka uruar Turiqinë për 100 vjetorin e sovranitetit dhe parlamentarizmit, duke thënë se me 23 prill 1920, Mustafa Qemali, Ataturku, midis luftës e shpalli Asamblenë e Madhe Kombëtare, e shkëputi Turqinë prej … Vazhdoni me leximin e Albin Kurti uron Turqinë: Bayraminiz kutlu olsun